Actualizare 18/11/2023
Bine ați venit la Termeni și Condiții pe pagina www. inimadeaur.com
întrebare pe care ați putea-o avea referitor la comanda Dumneavoastră sau la modul de utilizare a serviciilor noastre.

Termenii și condițiile actuale :

Descrie toate produsele și serviciile (numite în continuare 'produsele noastre' sau 'serviciile noastre' sau 'servicii electronice') oferite de către IWS International Web Services AG (numită în continuare 'IWS ' sau 'noi') prin pagina web www. inimadeaur.com (numită în continuare ' inimadeaur.com') sau orice alt URL ce poate înlocui acea adresă.

Definește relația dintre utilizator (numit în continuare 'dumneavoastră'), IWS International Web Services AG (numită în continuare 'IWS ' sau 'noi') și furnizorii IWS (numiți în continuare „furnizorii noștri” sau „procesatorii plăților”).

Utilizând serviciile și/sau produsele noastre sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. În caz de neacceptare a termenilor și condițiilor, trebuie să încetați de îndată utilizarea serviciilor și/sau produselor noastre.

Vă invităm să citiți acest document cu mare atenție.

Despre inimadeaur.com

Pagina web inimadeaur.com aparține IWS International Web Services AG Industriestrasse 47 6300 Zug.

Avertisment

IWS depune toate eforturile pentru a se asigura că beneficiați de servicii electronice de cea mai înaltă calitate și să că oferă conținut distractiv.

Cu toate astea, IWS nu răspunde de consecințele acțiunilor dumneavoastră cu privire la interpretarea personală a conținutului oferit.
Sub nicio formă, informațiile prezentate împreună cu serviciile și/sau produsele noastre nu pot înlocui nicio recomandare pe care o primiți din partea specialiștilor în domeniile legal, medical, financiar sau orice alt domeniu de activitate.

În acest context, se înțelege în mod expres faptul că INTERNATIONAL WEB SERVICES AG oferă conținut cu caracter de divertisment, a cărui natură este strict culturală și recreațională.

Prin urmare, clientul sau utilizatorul sau vizitatorul este conștient că întregul conținut distribuit în legătură cu serviciile are caracter pur recreațional și că personajul Inimă de Aur este unul fictive iar acesta nu poate întreprinde niciun fel de acțiune.

Întregul conținut este, prin urmare, oferit cu scop informativ iar clientul sau utilizatorul sau vizitatorul nu trebuie să caute pe această cale ajutor de natură legală, medical, financiară sau psihologică.

Drept urmare, înțelegeți că conținutul pe care îl primiți este supus propriei interpretări.
Conținutul vândut nu este sub nicio formă o previziune personalizată sau un serviciu care constă în realizarea unor ritualuri ci o furnizare de documente lipsite de substanță trimise în mod automat și al căror conținut este unul destinat strict divertismentului.

Ați luat la cunoștință că conținutul trimis nu este unul de natură legală, psihologică, medical, profesională sau financiară. Sub nicio formă acest conținut nu poate înlocui un diagnostic medical sau psihologic care poate fi dat doar în urma unui consult de specialitate.

INTERNATIONAL WEB SERVICES AG și furnizorii săi nu sunt răspunzători de nicio acțiune, decizie au interpretare pe care o puteți face după o achiziție.
Prin urmare, clientul, utilizatorul sau vizitatorul înțelege perfect și acceptă faptul că INTERNATIONAL WEB SERVICES AG poate alege să nu răspundă întrebărilor puse de acesta dacă aceste întrebări au legătură cu practicile oculte (în special dezlegarea de vrăji, vrăjitorie, magie etc.) și cu domeniul medical.

Accesul la serviciile noastre

Pentru a accesa și pentru a folosi serviciile și/sau produsele oferite de inimadeaur.com, trebuie să fiți persoană fizică majoră în țara de reședință, să aveți capacitatea legală de a utiliza o pagină web, să nu vă aflați într-o situație financiară precară (datorii), să nu suferiți de Alzheimer sau alte afecțiuni mentale, neuro-degenerative sau cauzate de înaintarea în vârstă.

Conținutul paginii noastre web nu poate fi distribuit sau folosit de nicio persoană care este cetățean, rezident sau care se află într-o jurisdicție unde distribuția, publicarea sau folosirea acestora contravine legilor și reglementărilor locale.
Trebuie să aveți acces la Internet. Costurile telefonice pentru a vă conecta la Internet și la pagina web sunt suportate în totalitate de către Dumneavoastră.

În cele din urmă, trebuie să aveți echipamentul necesar pentru a vă conecta la Internet (computer, modem etc.) precum și date de înregistrare și o adresă de email.
Pentru unele dintre serviciile și/sau produsele noastre, se recomandă să aveți o imprimantă.

Produsele și serviciile noastre

Când folosiți pagina web inimadeaur.com, puteți beneficia de:

O perioadă de testare (gratuită),

Prețurile produselor și serviciilor noastre sunt de fiecare data afișate clar.
Vă rugăm să țineți cont că serviciile electronice oferite de inimadeaur.com sunt supuse TVA dacă sunteți rezident al Uniunii Europene (UE), Islanda, Norvegia, Liechtenstein sau Africa de Sud. Suma TVA, calculată conform ratei aplicabile în țara dumneavoastră de reședință este inclusă în suma contribuției dumneavoastră.

Toate produsele și serviciile noastre cu plată sunt supuse înregistrării pe site-ul nostru și sunt acoperite de garanția satisfacției a cărei durată este menționată clar, de fiecare dată.

Cum pot beneficia de oferta pentru "prima încercare gratuită"? Ce se întâmplă după aceea?

Pentru a profita de oferta încercării gratuite, intrați pe pagina inimadeaur.com și accesați "oferta prima încercare gratuită." Furnizați informațiile personale solicitate, inclusiv o adresă de email valabilă.

Am vrea să vă atragem atenția asupra importanței furnizării de date personale complete și corecte. Acest lucru ne ajută să vă punem la dispoziție servicii de calitate.

Pentru mai multe informații despre protecția datelor cu caracter personal, vă rugăm să verificați Politica noastră de Confidențialitate; vă puteți exercita dreptul de a avea control asupra informațiilor cu caracter personal pe pagina GDPR.

Încercarea gratuită oferită de inimadeaur.com nu implică niciun angajament din partea dumneavoastră.

După ce ne trimiteți comanda (aproximativ 2 ore), veți primi, la adresa indicate, rezultatul încercării gratuite însoțit de o ofertă cu plată al cărei preț va fi clar indicat.

Aveți tot dreptul fie să acceptați, fie să ignorați această nouă ofertă. Dacă ignorați această nouă ofertă, veți primi câteva mesaje pe care, de asemenea, aveți libertatea de a le ignora.

Oricând vă puteți dezabona de la comunicările trimise de inimadeaur.com. (Vezi secțiunea "Cum mă dezabonez?")

Cum să comandați produse din Magazinul Ocult? Ce se întâmplă apoi? Accesați pagina inimadeaur.com și click "Magazin Ocult." Selectați produsul (produsele) pe care doriți să le comandați, apoi click "Comandă
." Furnizați informațiile personale solicitate, inclusiv o adresă de email valabilă.

Pentru mai multe informații despre protecția datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.
Comandarea unui produs din „Magazinul Ocult” inimadeaur.com nu constituie un angajament pentru un abonament cu plată.

După efectuarea plății (vezi secțiunea "Cum plătesc?" din acest document), veți primi un mesaj de confirmare la adresa pe care ați furnizat-o.

Veți primi produsul comandat la adresa de email pe care ați furnizat-o. Ulterior vi se va oferi un alt conținut cu plată. Prețurile vor fi clar indicate. Aveți libertatea de a accepta sau de a ignora aceste noi oferte.

Cum plătesc?

inimadeaur.com vă permite să plătiți online printr-o rețea bancară securizată.

Următoarele metode de plată sunt puse la dispoziție de către procesatorii noștri de plăți sau de către furnizorii compatibili PCI-DSS:
Nu adăugăm niciodată taxe de livrare. În funcție de țara de reședință, banca vă poate percepe comision de schimb valutar sau alte taxe. Sub nicio formă aceste taxe nu vor fi percepute de noi.

Pe inimadeaur.com, plățile se fac în moneda de referință a țării dumneavoastră de reședință. Dacă nu e cazul, moneda va fi clar indicată.

Introduceți datele confidențiale de pe cardul de credit în zona securizată gestionată în totalitate de procesatorii sau furnizorii noștri de plăți compatibile PCI-DSS. Sub nicio formă IWS nu are acces la această zonă complet securizată.

Dacă vă este refuzat cardul, procesatorii sau furnizorii noștri de plăți compatibile PCI-DSS vor reprocesa plata în intervalul de timp menționat, de câte ori permit reglementările la acel moment.

Pentru a optimiza calitatea produselor și/sau serviciilor, ne rezervăm dreptul de a adăuga, înlătura, suspenda sau înlocui temporar sau permanent una sau mai multe soluții de plată oferite de procesatorii sau furnizorii noștri de plăți compatibile PCI-DSS fără a vă anunța în prealabil.

Cum îmi primesc banii înapoi?

Toate produsele cu plată disponibile pe inimadeaur.com sunt acoperite de garanția satisfacției, a cărei durată este menționată clar de fiecare dată.

Puteți solicita o rambursare oricând accesând pagina Dreptul la Retragere/Rambursare de pe inimadeaur.com. Scrieți o "Cerere de rambursare" și numele produsului pentru care doriți să se facă rambursarea în conținutul mesajului.
Serviciul clienți va procesa rambursarea în contul atașat cardului bancar pe care l-ați folosit la efectuarea plății.

Pentru a beneficia în mod optim de această garanție de rambursare, vă atragem atenția asupra importanței de a furniza informații complete și exacte (numele și prenumele și adresa de domiciliu completă).

Pentru mai multe informații despre protecția datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.

Cum mă pot dezabona?

Dacă doriți să vă dezabonați de la serviciile noastre, puteți face o solicitare pe pagina de contact a inimadeaur.com sau cu ajutorul link-ului dezabonare din email-urile pe care le primiți.
Link-ul de dezabonare apare în toate email-urile trimise de Inimă de Aur.

Serviciul clienți

Pentru a vă oferi servicii și produse de înaltă calitate și pentru a putea să răspundem direct la majoritatea comentariilor și plângerilor dumneavoastră, IWS a implementat un serviciu clienți.

Serviciul clienți vă va contacta numai prin email.

Agenții noștri sunt pe deplin calificați să răspundă întrebărilor dumneavoastră, sau pentru a vă retrimite serviciile electronice în caz că nu le-ați primit.

Pentru o solicitare de rambursare, vă rugăm să citiți secțiunea „Cum îmi primesc banii înapoi?” sau pagina Dreptul la rambursare din termini și condiții.

Garanții și limitarea răspunderii

Serviciile noastre sunt supuse unui concurs de împrejurări și sunt furnizate în limite tehnice rezonabile. Sperăm că vă va face plăcere să le utilizați.

Totuși, serviciile noastre sunt acoperite de o garanție limitată în ce privește rezultatele încercării gratuite și/sau alte evaluări ulterioare.

Serviciile noastre sunt furnizate conform principiilor „AȘA CUM SUNT" și "DUPĂ DISPONIBILITATE".

Dacă nu se specifică altceva în cadrul acestor termeni și condiții, nici IWS nici furnizorii săi nu pot face niciun comentariu sau previziune specific cu privire la produse și/sau servicii, nici nu vor include implicit sau explicit, dar fără a se limita la relevanța pentru o utilizare.

De exemplu nu ne luăm angajamente referitor la conținutul produselor și/sau serviciilor, al beneficiilor specifice așteptate de la produse și/sau servicii, disponibilitatea acestora sau capacitatea acestora de a vă satisface nevoile.

Dorim să amintim utilizatorilor să produsele și serviciile noastre au scop pur recreațional și cultural.
Fără a se limita la scopul ce decurge din aceasta, IWS nu garantează acuratețea, valabilitatea, complexitatea, credibilitatea sau disponibilitatea paginii IWS, informațiile sau rezultatele ulterioare folosirii paginii IWS sau absența virușilor sau erorilor paginii IWS.

Unele jurisdicții în care ne oferim serviciile nu permit excluderea anumitor garanții. În limitele premise de legislația în vigoare, excludem orice garanție.

Limitarea răspunderii

În limitele permise de legislația în vigoare, IWS, furnizorii și furnizorii de servicii nu vor fi răspunzători față de nicio persoană pentru nicio diminuare sau pierdere directă sau indirectă a profiturilor, veniturilor sau datelor, de nicio daună indirectă, specială, pe cale de consecință, împovărătoare sau punitivă care poate să survină din urma sau care are legătură cu orice contract sau acțiune greșită inclusiv neglijență sau orice altceva ar putea rezulta în urma utilizării paginilor de internet sau care au legătură cu astfel de utilizare, chiar dacă IWS a fost informată asupra posibilității existenței unor astfel de daune.

În limitele permise de legile aplicabile, răspunderea IWS, a furnizorilor și a furnizorilor săi de servicii cu privire la orice plângere ce ar putea decurge din acești termeni și condiții, inclusiv garanții, se limitează doar la suma pe care ați achitat-o în schimbul serviciilor noastre.

Sub nicio formă IWS, furnizorii sau furnizorii săi de servicii nu vor fi răspunzători pentru nicio pierdere sau daună pe care nu au putut-o prevedea în limite rezonabile.
Admitem faptul că în anumite țări aveți drepturi în calitate de consumator.
Nimic din ce este prevăzut în aceste termene și condiții nu limitează drepturile legale ale consumatorului care nu pot fi scutite prin contract.

Proprietate intelectuală și protecția mărcii

În afară de imaginile supuse dreptului de autor, inclusiv conținutul paginii inimadeaur.com fără a se limita la text, imagini, marcaje, logo-uri, acronime, algoritmi, software, muzică, sunet, fotografii, filme video, desene sau alte materiale cuprinse în materialele de reclamă sponsorizate sau trimise prin poșta electronică, informațiile comerciale produse și prezentate de pagina inimadeaur.com furnizorii sau agenții de publicitate, sunt protejate de legea dreptului la proprietate intelectuală, legea mărcilor înregistrate, a patentelor sau orice altă lege recunoscută de legislația în vigoare în țara de reședință a IWS.

Acceptând acești termeni și condiții sunteți de acord să nu copiați, folosiți, exploatați, reproduceți sau să distribuiți informațiile furnizate pe inimadeaur.com și să nu creați produse derivate din acestea fără acordul prealabil în scris din partea IWS.

Încetare

IWS își rezervă dreptul să vă refuze accesul cu caracter permanent la serviciile oferite și să vă închidă contul de client imediat în caz de violare a acestor termeni și condiții.

Legile aplicate și jurisdicția
În calitate de utilizator, legislația în vigoare în țara dumneavoastră de reședință se poate aplica activităților dumneavoastră online în relație cu www.inimadeaur.com. Recomandăm de fiecare dată să cereți sfatul unui specialist local în probleme legale.

Totuși, vă invităm să ne aduceți la cunoștință orice preocupare pentru a vă sprijini cu o soluție.

În eventualitatea unei dispute ce ar putea avea legătură cu acești termeni și condiții, ne rezervăm dreptul să acționăm în instanță oriunde considerăm noi de cuviință.

Despre Termeni și Condiții
Acești termeni și condiții intră în vigoare la data la care îi acceptați și rămân aplicabili pe o perioadă nedeterminată de timp, dacă nu alegeți să vă dezabonați de la serviciile noastre (vezi secțiunea "Cum mă dezabonez?".)

Ne rezervăm dreptul de a amenda acești termeni și condiții fără o înștiințare prealabilă, de exemplu pentru a face modificările legislative sau modificări la serviciile și/sau produsele noaste.
Recomandăm să consultați acești termeni și condiții cu regularitate.

Modificările nu se plică retroactiv și au efect începând cu data actualizată indicată în partea de sus a acestui document. Dacă nu acceptați modificările aduse la termeni și condiții, trebuie să încetați să mai folosiți serviciile și/sau produsele noastre.

Continuarea utilizării serviciilor și/sau produselor noastre după ce au fost făcute modificările la termeni și condiții, confirmă faptul că ați citit și înțeles prevederile revizuite ale termenilor și condițiilor și că sunteți de acord cu acestea.

Clause de divisibilité

Dacă orice prevedere a acestor termeni și condiții este declarată invalidă, nelegală sau inaplicabilă de un tribunal sau o autoritate competentă, prevederile respective nu vor mai face parte din acești termeni și condiții, cu condiția ca rezultatul să nu le afecteze valabilitatea, legalitatea sau aplicabilitatea termenilor și condițiilor rămase în jurisdicția respectivă sau că nu afectează validitatea, legalitatea sau aplicabilitatea celorlalți termeni și condiții în orice altă jurisdicție.

Cum vă contactez?

Pentru orice comentarii sau întrebări referitoare la termini și condiții, ne puteți contacta prin intermediul paginii de contact a inimadeaur.com.