"Cum pot să-ți mulțumesc, Inimă de Aur, pentru tot ce ai făcut pentru mine și familia mea? Tocmai am avut parte de cel mai frumos Crăciun din viața noastră! Copiii au fost mai răsfățați ca niciodată. Și ne-am invitat toți prietenii în seara de Ajun. Cu doar trei săptămâni în urmă eram pe marginea prăpastiei. Astăzi banii nu mai sunt o problemă. Conturile noastre sunt pline... ești uimitor! Îți datorăm totul."
Marius – Iasi


"... Ce sfârșit de coșmar și ce început al unei noi vieți magnifice! Ai avut dreptate, dragul meu Inimă de Aur: anul se încheie foarte bine cu bani foarte mulți pe care i-am câștigat la pariuri și care m-au ajutat să-mi șterg toate datoriile. Am o slujbă nouă bine plătită și care îmi va permite să mă mut într-un cartier bun și nou. Noua mea viață mă umple de bucurie: îți sunt foarte recunoscătoare pentru ajutorul care este ca o mană cerească."
Alexandra – Cluj-Napoca


"Cum pot să-ți mulțumesc, dragul meu Inimă de Aur? Întotdeauna am fost un'ratat', la pariuri și în viață, în general. Dar exact cum ai prezis, în sfârșit am câștigat la Lotto o sumă frumușică. Mi-am cumpărat o mașină nouă, mi-am cumpărat o bucătărie nouă, complet utilată, iar partenerul meu și cu mine plănuim o excursie uimitoare la celălalt capăt al lumii. ... Capacitățile tale sunt incredibile și merită să fie mai bine cunoscute..."
Mihai – Brasov


"Încă nu îmi vine să cred: contul meu bancar e plin! ... Toți acești bani sunt cu adevărat ai mei? E o minune. Sunt uluită de cunoașterea ta și de puterea vizionară incredibilă. Dumnezeu să te binecuvânteze, Inimă de Aur și să îți permită să rămâi printre noi mult timp."
Elena – Galati


"Ce surpriză imensă: cu șase numere câștigătoare și cu un profit mare, acum pot vedea un viitor strălucit pentru mine! Da, așa este: intervenția ta este atât de eficientă și acționează atât de repede încât regret că nu te-am ascultat mai repede. Cum reușești să faci să se întâmple atâtea lucruri minunate? Toți prietenii mei vor să ajungă să te cunoască. Pot să le dau datele tale de contact?"
Andreea – Oradea


"Slavă Domnului că ți-am răspuns pe loc; altfel aș fi ratat cel mai mare câștig din viața mea. Chiar a doua zi mi-am vândut casa la un preț pe care nu l-aș fi sperat niciodată; ani întregi nu am avut un cumpărător! Dar acea vânzare mi-a umplut contul cu bani. A fost o mană cerească! E ceva nepământean în legătură cu asta... Nimeni nu ar fi putut să-și imagineze așa ceva înainte. Eram pe punctul să eșuez total... Prietenii mei sunt surprinși cu toții să vadă această transformare totală la mine și se întreabă ce fel de miracol mi-ar fi putut schimba viața în asemenea măsură... Încep o viață nouă, una la care visez de ani întregi!"
Florin – Timisoara


"Ce dar mi-ai făcut dezvăluindu-mi destinul și numele animalului meu totem: ți-am respectat sfatul înțelept și am jucat numerele așa cum m-ai sfătuit... O sumă mare de bani după alta m-au scos din dificultate și înțeleg că nu trebuie să îmi mai fac griji pentru viitor, văd limprede... mai ales în ce privește banii de vreme ce nu am nevoie de mai mulți! Viitorul fiului meu este, de asemenea, asigurat … Nu știu cum să-ți mulțumesc pentru inima ta cea mare, care este atât de generoasă și pentru incredibila ta viziune… Îți trimit toată iubirea mea!"
Daniela – Craiova