Familia lui Inimă de Aur (album foto personal)

Explorând albumul meu de familie, vei înțelege originile puterilor mele ancestrale.

INIMĂ DE AUR ÎȚI DESCHIDE CALEA CĂTRE ABUNDENȚĂ FĂRĂ LIMITE, BANI, NOROC, DRAGOSTE, SUCCES ȘI FERICIRE!

În Marele Canion, Marele Bizon Alb a auzit primul scâncet al lui Inimă de Aur în ziua nașterii sale, și acolo vor fi invocate Spiritele Pământului, Aerului, Apei și Focului în numele tău, prin ceremonii mistice puternice menite să te primească cu onoare în turma sa astfel ca tu să beneficiezi de înalta sa PROTECȚIE și să fii tu însuți martorul celor mai alese admirații.

Pentru el fiecare ființă vie este unică. Iar TU însuți ești UNIC/Ă! El nu trebuie să te întâlnească în persoană. De la distanță, va pune în inima ta o parte din propriul lui suflet pentru a-ți zdruncina viața într-un mod pozitiv și pentru a te ajuta să reintri pe cărarea ce duce spre VICTORIE!

Pentru că el știe că acesta este adevărul: fără protecție, fără ajutor, fără energie pozitivă, fără un prieten în tărâmul supranatural, calea ta va rămâne în continuare plină de cactuși cu spini în mijlocul unui teren arid unde nimic nu crește în afară de pietre care nu-ți vor putea potoli setea niciodată. Pentru a citi evenimente, pentru a împiedica planurile murdare ale dușmanilor tăi ascunși, pentru a alunga ochiul rău, a stârpi geloziile, a evita capcanele, pentru a face luminp în problemele tale, pentru a-ți alunga prădătorii, pentru a-ți lustrui scutul, pentru a-ți reumple cutia cu valori și pentru a-ți ilumina destinul cu o mie de focuri precum un milion de licurici în noapte, aceasta este misiunea divină a lui Inimă de Aur.

Ales de Marele Manitou în ziua nașterii sale, Inimă de Aur posedă Puteri Șamanice incomensurabile. Aceste Puteri "active" sunt absolut extraordinare și sunt total diferite de orice știi până acum. Din fragedă copilărie, a comunicat cu toate Spiritele Naturii precum și cu cele ale strămoșilor săi, transformând orice situație catastrofală infestată cu ghinion într-un triumf strălucitor perpetuu.

Ești o ființă atât de prețioasă pentru Inimă de Aur, atât de importantă și atât de apropiată lui ca și frații și surorile lui de sânge. Devoțiunea și credința lui față de tine sunt de netăgăduit! În ochii lui, nimic nu este mai URGENT decât să-ți aducă tot ce meriți în viață: sănătate, bani, bucurie, noroc, dragoste, succes și fericire. Frumosul tău chip, strălucind de extaz, va fi toată răsplata de care are nevoie!

Renumit și consultat de numeroși lideri internaționali care guvernează planeta, Inimă de Aur, cu simplitatea lui legendară, aduce ajutor puternic tuturor acelora care trebuie să ia decizii urgente.

Modul în care abordează lumea și legăturile sale șamanice îi conferă cel mai înalt respect între cei mai mari ai lumii, inclusiv politicieni, oameni de știință, vedete din muzică și cinema și personalități publice. Cu toții îi absorb cu nesaț vibrațiile originale, primare, care rezonează cu marea înțelepciune fundamentală care i-a consacrat legenda. Nu i se pot nega ULUITOARELE SCHIMBĂRI ce urmează în trezirea sa!

De la o zi la alta, viața ta va fi TRANSFORMATĂ: Inimă de Aur va intra în casa ta pe căi din lumea invizibilă. Va "călători" în corpul tău, în inima ta, în sufletul tău, pentru a-ți aduna problemele – pentru a-ți elimina suferința – pentru a înlătura pericolele – pentru a-ți calma spiritele – pentru a pune capăt tristeților tale – pentru a-ți spori banii din cont – pentru a-ți îmbogăți existența în toate modurile ÎNTOTDEAUNA CONFORM CERERILOR TALE!

Nu ezita: apucă mâna generoasă a lui Inimă de Aur pentru ca el să te poată conduce pe un covor gros de ierburi proaspete cu diamante strălucitoare, arzând de iubire și țesut cu abundență. Intoxică-te cu fabuloasa Forță Șamanică ce îi trage în sus pe toți adepții lui, spre cerurile în care strălucesc toate bucuriile din lume! Mergând alături de el, vei trece de prag pentru a i te alătura într-o călătorie spectaculoasă a inițierii: Oracolul Vizionar, o veritabilă fereastră strălucitoare care îți va deschide căile către toate lumile invizibile. O experiență INCREDIBILĂ în care îți vor fi dezvăluite adevăruri de netăgăduit, împreună cu secrete neprețuite și binecuvântări incredibile care vor conduce spre Fericirea ta și spre Norocul tău! Grăbește-te și alătură-te clanului lui Inimă de Aur!