Politica de Confidențialitate

Introducere

În vederea dezvoltării instrumentelor noi de comunicare este necesar să se acorde o atenție specială protejării caracterului confidențial al persoanei. Din acest motiv ne angajăm să asigurăm confidențialitatea informațiilor personale pe care le adunăm.
Ce informații sunt colectate?
Colectăm următoarele tipuri de informații:
Nume, prenume, adresa poștală, cod poștal, adresă de e-mail, număr de telefon / fax, sex, vârstă / data nașterii
Informațiile personale pe care le adunăm sunt colectate prin formulare și prin intermediul interactivității stabilit între dumneavoastră și pagina noastră de web.
Formulare și interactivitate:
Informațiile personale sunt colectate prin intermediul formularelor, respectiv:
Formularele de înregistrare pe pagina web și formularele de comandă
Informațiile astfel colectate le folosim în următoarele scopuri:
Procesarea comenzilor, informații promoționale / oferte, statistici, contact, gestionarea paginii web (aspect, organizare).
Infomațiile dumneavoastră sunt colectate și prin mijloacele de interactivitate stabilite între dumneavoastră și pagina noastră web în următoarele moduri:
Statistici, contact, gestionarea paginii web (aspect, organizare).
Folosim informațiile astfel obținute în următoarele scopuri:
Comentarii, e-mail, informații promoționale sau oferte

Ce puteți face în legătură cu asta?

Accesul la date:
Ne angajăm să asigurăm persoanelor dreptul de a avea acces la informațiile pe care le colectăm despre ei.
Dacă doriți o copie a datelor dumneavoastră, vă rugăm contactați www.inimadeaur.com care va procesa solicitarea dumneavoastră.
E-mail: contact@inimadeaur.com
Corectarea datelor:
Ne asumăm să garantăm dreptul de a rectifica datele pentru fiecare individ care dorește să modifice informațiile care îl privesc.
Dacă doriți să vă modificați datele, vă rugăm contactați www.inimadeaur.com care va procesa solicitarea dumneavoastră.
E-mail: contact@inimadeaur.com

Opunere și retragerea datelor

Ne angajăm să vă oferim dreptul de a refuza și a vă putea retrage informațiile dumneavoastră cu caracter personal.
Dreptul de a refuza este înțeles ca fiind opțiunea extinsă la nivelul utilizatorilor site-ului de a refuza ca datele lor cu caracter personal să fie folosite în scopurile descrise odată ce informațiile sunt colectate.
Dreptul de retragere este înțeles ca fiind opțiunea utilizatorilor site-ului de a solicita ca datele lor cu caracter personal să nu mai apară, de exemplu, într-o listă de distribuție.
Dacă doriți să vă exercitați dreptul de opunere și / sau să vă retrageți datele, vă rugăm să contactați www.inimadeaur.com care va procesa solicitarea dumneavoastră.
E-mail: contact@inimadeaur.com
Ștergerea datelor
Ne angajăm să recunoaștem dreptul de ștergere a datelor în cazul persoanelor care vor să șteargă informațiile referitoare la acestea.
Dacă doriți să ștergeți datele dumneavoastră, vă rugăm să contactați www.inimadeaur.com care va procesa solicitarea dumneavoastră.
E-mail: contact@inimadeaur.com

Securitate

Informațiile personale pe care le colectăm sunt stocate într-un mediu securizat. Personalului care lucrează pentru noi i se cere să respecte confidențialitatea informațiilor dumneavoastră.
Pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal, folosim următoarele măsuri:
Gestiolnare acces – personal administrativ
Gestionare acces – persoana în cauză
Monitorizarea rețelei
Backup pentru sistemele soft-ului de informații
Generare certificat digital
Nume utilizator / parolă
Protecție
Ne angajăm să menținem un grad ridicat de cofidențialitate aplicând inovații tehnologice de ultimă oră pentru a asigura confidențialitatea tranzacțiilor dumneavoastră. Cu toate astea, deoarece niciun mecanism nu poate asigura pe deplin securitatea, un anumit grad de risc este mereu prezent atunci când se transmit informații cu caracter personal prin intermediul Internetului.

Legal

Ne angajăm să respectăm prevederile legale stipulate de legislația Elveției precum și de Reglementările Europene privind Protecția Datelor cu Caracter Personal (GDPR).